Restaurant Venhof

Covid-19 update

Eindelijk zijn de terrassen weer open! Hopelijk zien we u snel. 

Op ons terras gelden er wel een aantal regels. Deze zijn door de overheid opgesteld en hebben als doel dat u op een verantwoorde manier kan genieten op het terras en ons personeel veilig kan werken.

  • 1,5 meter afstand houden
  • Max. 4 personen aan een tafel. Tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen tot en met 12 jaar.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht wanneer u zich verplaatst over het terras. Buiten het terras of als u aan uw tafel zit mag deze af. 

Ons restaurant

De kern en het hart van ons bedrijf is het café/restaurant, gevestigd in een gezellige, houten blokhut. Bij mooi weer verwelkomen wij u ook graag op ons grote terras omringd door groen.
Ons café/restaurant is de ideale plek om een wandeling, fietstocht of buitenrit te paard te starten of eindigen. Want echt genieten van de omgeving doet u natuurlijk met een heerlijke kop koffie en lekker een stuk(je) Limburgse vlaai.

Toe aan een hartige hap? Vraag dan gerust naar de menukaart voor ontbijt, lunch, borrel of diner. Op de kaart vindt u uiteraard de klassiekers, maar ook seizoensgerechten en dagspecials. Aan de kleintjes is ook gedacht. Zo vindt u op de kaart genoeg lekker hapjes die goed in de smaak zullen vallen bij kinderen. 

Naast ons blokhut restaurant en het ruime terras beschikken we ook over drie ruimtes die perfect zijn voor grotere feesten en partijen. Ideaal voor een bruiloft, jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons voor meer informatie. Wij denken graag met u mee.

 

 

Pizza uit de antieke steenoven & hapjes van de BBQ

Beleg je eigen pizza en laat deze afbakken in de antieke steenoven!
Liever een hapje van de BBQ? Ook dat wordt smullen!

Restaurant
Restaurant

Openingstijden restaurant

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag t/m Vrijdag: 11:00 u – 21:00 u
  • Zaterdag en Zondag: 10:00 u – 21:00 u

(keuken is open van 12:00 u – 20:00 u)

Ook honden zijn welkom.