Restaurant Venhof 

 

 

maandag 17 juni t/m dinsdag 2 juli zijn we gesloten

 

Graag willen we ervoor zorgen dat iedereen zich prettig voelt op ons terras en in het restaurant. Honden zijn welkom, maar graag aan de riem.

Ons restaurant

De kern en het hart van ons bedrijf is het café/restaurant, gevestigd in een gezellige, houten blokhut. Bij mooi weer verwelkomen wij je ook graag op ons grote terras omringd door groen.
Ons café/restaurant is de ideale plek om een wandeling, fietstocht of buitenrit te paard te starten of eindigen. Want echt genieten van de omgeving doe je natuurlijk met een heerlijke kop koffie en lekker een stuk(je) Limburgse vlaai.

Toe aan een hartige hap? Vraag dan gerust naar de menukaart voor ontbijt, lunch, borrel of diner. Op de kaart vind je uiteraard de klassiekers, maar ook seizoensgerechten en dagspecials. Aan de kleintjes is ook gedacht. Zo vind je op de kaart genoeg lekkere hapjes die goed in de smaak zullen vallen bij kinderen. 

Naast ons blokhut restaurant en het ruime terras beschikken we ook over drie ruimtes die perfect zijn voor grotere feesten en partijen. Ideaal voor een bruiloft, jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons voor meer informatie. Wij denken graag mee.

 

 

Pizza uit de antieke steenoven & hapjes van de BBQ

Beleg je eigen pizza en laat deze afbakken in de antieke steenoven!
Liever een hapje van de BBQ? Ook dat wordt smullen!

Restaurant
Restaurant

Openingstijden restaurant

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag  11:00 - 20:00 u
  • Donderdag 11:00 - 20:00 u
  • Vrijdag 11:00 - 21:00 u
  • Zaterdag 10:00 - 21:00 u
  • Zondag 10:00 - 20:00 u

(keuken is open van 12:00 u – 19:00 u)

Ook honden zijn welkom.