Heropening hindernisbaan en open dag Venhof

Op zondag 24 september om 11.00 uur vindt de heropening plaats van de hindernisbaan voor ruiters en menners bij manege Venhof. De baan is enkele jaren geleden aangelegd, maar ondergaat momenteel een gewenste opknapbeurt en upgrade. Naast spring- en menhindernissen wordt deze keer gekozen om ook trailhindernissen toe te voegen. Wethouder Jan Smits zal de baan officieel openen en. Hij zal tevens de nieuwe naam van de baan onthullen. Aansluitend zal projectleider Suzanne Bouten de aanwezigen een korte presentatie geven over de nieuwe hindernissen. Maar om het juiste gevoel te krijgen laten paard en ruiter/menner live zien hoe het echt moet! 

Na afloop kan iedereen nog even een kijkje nemen bij Café Rijstal Venhof, die op deze dag Open Dag houden. Zij bestaan dit jaar 50 jaar en zetten daarom van 11:00 uur tot 18:00 uur de deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is.

Diverse shows en activiteiten, ponyrijden, springkussen, kinderpret en als special guest span en wagen van de Brandbrouwerij